fbpx

Опреснителни шофьорски курсове

Автошкола ВОЛАН предлага опреснителни часове по кормуване, от които могат да се възползват всички, които се чувстват неуверени зад волана и желаят да затвърдят своите знания и умения при управление на МПС.

Опреснителните курсове ще ви помогнат да застанете без страх зад волана на вашия автомобил и да го управлявате безопасно.

Необходими документи:

N

Лична карта (копие)

N

Свидетелство за завършено средно образование (копие)

N

2бр. снимки (паспортен формат)

Обучение

При опреснителният курс се извършва експертна оценка на знанията и уменията на водача.
Оценяват се практическите умения за управление на автомобил и познаването на правилата за движение по пътищата. В резултат на тази оценка се набелязват отделните елементи на индивидуална учебна програма, по която ще се извърши обучението.

Броят на необходимите опреснителни шофьорски часове по кормуване ще бъде препоръчан от инструктора, в зависимост от бързината, с която обучаемият усвоява преподавания материал.

Продължителността на един час при практическо обучение е 50 мин. като в началото и в края на всеки час се провежда инструктаж и анализ на действията на обучаемия.
Кормуването се провежда във време, съобразени със заетостта на курсиста и инструктора.

Учебните часове стартират от офиса на автошколата. При възможност от страна на инструктора и с предварителна уговорка, мястото на стартиране може да бъде променено.

 

За кого са подходящи опреснителните курсове

N

За хора, които не са шофирали от дълго време

N

За хора, които са преминали успешно изпите си, но все още се чувстват неуверени

N

За хора, които се притесняват да шофират в интензивна градска среда;

Какво получавате

N

Ще възстановим Вашите умения и навици

N

Шофиране в интензивна градска среда

N

Бързи преценки на възникващите ситуции

N

Предприемане на необходимите мерки за избягване на пътно транспортно произшествие

цени за опреснителен шофьорски час

\

Категория B, B1, B автоматик

  • 1 учебен час – 40 лв.
\

Категория А, А1, А2, BE, C, CE, D

1 учебен час – 30лв.

Запишете се за допълнителни часове

Автошкола ВОЛАН е с дългогодишен опит в сферата на обучението на водачи на МПС.  Нашите професионалисти ще се погрижат за качеството на Вашето обучение. Фирмата е регистрирана на територията на Варненска област. Дружеството предлага удобен, комфортен и отговарящ на всички европейски изисквания учебен център за обучение на кандидат водачи на МПС от всички категории още от далечната 1992г. При нас работят висококвалифицирани преподаватели с богат професионален опит. Гарантираме Ви прецизност и качество на услугите.