fbpx

Фирма „Волан“

 

е основана 1992г. на територията на Варненска област. Основна икономическа дейност на фирмата е „Обучение на водачи на МПС“. „Волан“ ЕООД е и Център за професионално обучение с над 50 специалности. Целта ни винаги е била завоюване на лидерски позиции на пазара. Младият, квалифициран и амбициозен екип във „Волан“ са работещи хора с иновативно мислене и богат професионален опит.

Защо да изберете “ВОЛАН”?

 

Ние предлагаме:

качествено обучение

Обучение от висококвалифицирани специалисти. Нашият екип ще се погрижи за качественото Ви обучение.

Съвремменни автомобили

Разполагаме със съвременни автомобили

квалификации

Ние ще ви предложим, цялостно комплексно решение – включващо издаване на всички необходими квалификации за водачи на МПС

Какво още:

разсрочено плащане

Курсът може да бъде заплатен на 3 вноски.

избор

При нас може да избирате лек автомобил и преподавател.

индивидуален подход

Тъй като темповете на възприятие на всеки са различни, то индивидуалният подход към всеки кандидат е изключително важна част от обучението. 

Коментари

Изключително отзивчив и професионален екип! Автомобилите са на ниво, а търпението на преподавателите се оказа решаващо за успеха ми!

Иван Драганов

След пропаднали опити за работа с други автошколи, ме пренасочиха към “Волан” в гр. Варна. Въпреки, че не съм от града и трябваше да пътувам за обучителните часове, всичко си струваше. Комуникацията със служителите е перфектна и успявах да планувам всичко предварително. Инструкторът Георги обръщаше специално внимание на всеки от нас, благодарение на него преодолях страха си към моторите, взех книжка от първия път и дори си купих един. 
Благодаря Ви, Волан!

Надежда Гърбова

“Много съм доволен от обучението! Преподавателят ми беше много спокоен и търпелив, въпреки грешките, които допусках постоянно. Препоръчвам!”

Мартин Стоянов

ЗАПИШИ СЕ СЕГА!

Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за качеството на Вашето обучение!         

Очакваме Ви!